Kurser

Keolis tilbyder kurser for dig, som skal arbejde i og nær spor, så du kan lære at færdes sikkert på og omkring letbanen.

Vi udbyder to kurser:

Vær sikker på letbanen” (VSL)

På ”Vær sikker på letbanen” (VSL) kurset lærer du blandt andet om sikkerheds-, risiko- og respektafstand når du færdes på letbanens arealer. Således at du kan færdes sikkert i forbindelse med arbejde indenfor risikoafstanden, men udenfor sikkerhedsafstanden.

Letbanearbejdsleder” (LAB)

På ”Letbanearbejdsleder” (LAB) kurset lærer du at planlægge sikkerheden i forbindelse med arbejde på letbanens arealer. Derudover bliver du i stand til at vejlede og ledsage andre, og være kontakten til letbanens kontrolcenter i forbindelse med arbejder.

OBS: "Vær sikker på letbanen" (VSL) er en del af "Letbanearbejdsleder" (LAB) kurset. 

I vores kalender kan du se hvornår vi næste gang kan tilbyde et kursus. Du kan kun tilmelde dig til et kursus frem til en uge før kursets start. Bemærk at kurset som letbanearbejdsleder kun oprettes ved minimum 4 deltagere. Såfremt der ikke er tilmeldte nok, tilbydes tilmeldte kursister en plads på næstkommende kursus.

Du tilkendegiver din interesse, ved at klikke ind på kalenderen og udfylde tilmeldingsskemaet for det kursus, du er interesseret i. Vær opmærksom på, at du først er tilmeldt et kursus, når du har fået en bekræftelse tilbage fra os.

Ved kurset som letbanearbejdsleder opkræves et kursusgebyr på kr. 5000,- eksklusiv moms for deltagelse i kurset.